Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

U mag het hardop zeggen: “I’m gonna make you an offer you can’t refuse”! Voelt goed of niet? Maffia XXL brengt u in een ondergrondse wereld van omkoping en wantrouwen. Omkoping, drugs, en gokken is voor velen een “ver van mijn bed show”. Vandaag de kans om de sfeer van de maffia op te snuiven! Weerstaat u de verleiding en de valse uitlokkingen van uw collega’s ? Tijdens het Maffia misdaadspel spel komen er verborgen maffia-waardige kanten van u naar boven. Misschien maakt u na dit spel wel een carriére switch en wordt u de nieuwe Don van het Nederlandse maffiasyndicaat.

Hoe speelt u Maffia XXL?

U komt op plekken in Arnhem die velen nog niet kennen of waar velen niet durfden te komen. Arnhem blijkt crimineler te zijn dan u denkt. De straten worden namelijk geteisterd door de ruzie van twee maffiafamilies. Illegale praktijken, wraak en wantrouwen moeten omgebogen worden in winst, samenwerking en onderling vertrouwen. Maar probeer dat maar eens met collega’s die met knikkende knietjes het donkere bos in moeten lopen.

Als maffiafamilie krijgt u in Maffia XXL uiteenlopende opdrachten waarmee u zich moet bewijzen een betere en gevaarlijkere familie te zijn dan uw tegenstander. Daarnaast zal uw kennis over het reilen en zeilen in de Cosa Nostra getest worden. De opdrachten die u krijgt moeten zo creatief mogelijk uitgevoerd worden als u de overheersende familie van Arnhem wilt zijn. Zoek uit waar de witte bolletjes te koop zijn… Of vindt een bewoner die sterk doet denken aan Don Vito en zet hem met uw familie op de foto. Maffia XXL zit vol met mooie uitdagingen waarbij begrippen als ‘op het randje’ en ‘doortrapt’ goed tot hun recht komen. Is uw groep “koelbloedig”, of eindigt uw familie koel en bloedig onder de grond? Bent u Cosa Nostra waardig? U mag het bewijzen bij dit zeer interactieve originele teambuilding spel. Uiteindelijk zal de winnende groep uitbundig beloond worden!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Arnhem te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee ArnhemseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel is inclusief:

  • Kwalitatief hoogwaardige spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Prijsuitreiking
  • Eén consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg

Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 32,50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.