Help, de directeur is ontvoerd!

Prijs op aanvraag

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning!

Dit ontvoeringsspel is een uniek concept voor een bedrijfsuitje op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat de directeur van het bedrijf is ontvoerd. U en uw collega’s kunnen hem vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, toewijding, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Hoe graag willen u en uw collega’s uw directeur terug?

U wordt onderverdeeld in teams. Met behulp van een kaart of GPS(digitaal kompas), moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elk punt vindt u een nieuwe aanwijzing of een opdracht die u moet uitvoeren. Er zijn diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Voorbeelden: een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken, een compositietekening maken, een kluis kraken of de plaats bezoeken waar de directeur is vastgehouden. U kunt het zo gek niet bedenken!

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen de opdracht goed te volbrengen!) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo de directeur vrij te kopen. Als dit lukt, wordt er natuurlijk na-geborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur.

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega’s kunt ontdekken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

Help, de directeur is ontvoerd! is inclusief:

  • Videoboodschap met de ontvoering voorafgaand, na afloop een DVD-compilatie.
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Onderhandeling met het winnende team, met uiteindelijk de vrijlating van de directeur
  • Versnaperingen tijdens het programma
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking

* Niet altijd kan (of wil) de directeur ontvoerd worden. Geen probleem! Wij ontvoeren gewoon de koffiejuffrouw, conciërge of de belangrijke contracten. Houdt u er rekening mee dat de ontvoerde persoon tijdens het spel niet aanwezig kan zijn, maar pas tijdens de onderhandeling met het spel meedoet.